A Húspatika

A Bartók Béla út forgatagából a Húspatika ajtaján átlépve egy másik világba csöppen a vendég. A mangalica combok láttán és a bisztró hangulatnak köszönhetően a vendég egy spanyol tapas bárban érezheti magát. Itt egy egészen különleges kulináris élményben lehet része. Válogathat a sonka-, kolbász- és sajt pultból, azonnal megkóstolhat bármit, és helyben el is fogyaszthatja a finom házi kenyerek és friss zöldségek kíséretében. Kissé jobban körülnézve és a húspultot megvizsgálva a város egyik legjobb és legszínvonalasabban felszerelt húsboltjában találja magát a vendég. A magyar mangalica tőkehúsok széles választékából mindenki a legpazarabb ebédet varázsolhatja szerettei asztalára.

A Mangatrade Kft. a Húspatika üzemeltetője; magyarországi forgalmazója a világ egyetlen, mangalicából spanyol technológiával készült, a legmagasabb gasztronómiai igényeket is kielégítő MONTE NEVADO TERMÉKEKNEK. Továbbá a PICK MANGALICA termékeknek, melyek folyamatosan teljes kínálattal vannak jelen az üzletben. Illetve a népszerü mangalica töpörtyűvel töltött csokoládénak, a CHOCOLITZA pikáns nyalánkságainak.

Az üzlet belesében barangoljon a fűszeres, lekváros, mézes és tejes pultok sora között. Minden termék első osztályú hazai kézműves és bio gazdaságokból származik, tehát a csalódás kizárva. Az italpulthoz érve egy tekintélyes pálinka és bor kínálatból szemezgethet a vásárló. A gondosan szelektált minőségi hazai és külföldi borok akár kóstolóra is hívogatják Önt. Itt biztosra mehet, mi garantáljuk, hogy csak a szájízének legmegfelelőbb itallal térjen haza.

Összefoglalva, mi is a Húspatika? Delikátesz üzlet a legfinomabb hazai csemegékkel; húsbolt bizonyítottan mangalica termékekkel a tudatos és egészséges táplálkozás érdekében, borszaküzlet és borbár a borászok legféltettebb kincseivel, és bisztró, ahová betérhet egy gyors és tápláló reggelire, egy könnyű meleg ebédre, vagy az esti program előtti csipegetésre, borozgatásra.

Várjuk Önöket barátaikkal, családjukkal privát borkóstolóra akár a borászok jelenlétében; sonka és sajt kóstolókra, tematikus vacsorákra. Egyszóval a Húspatika magyar, egészséges, a miénk, az Öné!

feri

Hírlevél feliratkozás

Sikeres feliratkozás!